Om mig

Mit navn er Yazmin Deva. Jeg har arbejdet med spiritualitet og selvudvikling i over 20år. Jeg har beskæftiget mig med meditation, kropsterapi, dearmering, tantra, Ayahuasca, shamanisme, buddhisme, coaching, psykedelisk terapi, åndedræts terapi mm. Jeg brænder for krops og energiarbejde. Jeg tror på, at terapi er mest effektiv, hvis man arbejder gennem kroppen. Så der ikke kun er fokus på det mentale, men man arbejder mere holistisk. Jeg arbejder dybt med mig selv og elsker at hjælpe andre, med at komme i dybere kontakt med deres krop, sjæl, hjerte og spirituelle vej.

Jeg er uddannet inden for kropsterapi, som Totum kropsterapeut og Lovecore bodyworker, hvor jeg har lært at give dearmerings behandlinger. Jeg har derudover taget Bevidsthedsberørings uddannelsen, EPH healer facilitator træning (Energetic power healing) og en tantrisk uddannelse i Holland, The Wild Tantra. Jeg har taget flere kurser i healing, åndedrætsterapi, shamanisme, psykedelisk terapi mm. Jeg har taget et forløb, i Inka shamanisme i Peru. Jeg har meget erfaring og træning i arbejdet med plantemedicin, at facilitere ceremonier og har rejst en hel del selv.

Jeg har også en del uddannelser, inden for fitness branchen, hvor jeg i mange år har arbejdet som personlig træner, kostvejleder og sportsmassør.