EPH- Energetic power healing

EPH er kundalini transmission, som aktiverer kundalini opvågningsprocessen.  Kundalini er en energi, som starter fra den nederste del af rygsøjlen og strømmer helt op til issen. Den ligger og slumrer nederst i rygsøjlen og kan blive rejst spontant, eller bevidst gennem meditation, kropsterapi, healing, yoga teknikker mm. EPH-healing aktiverer denne energi rejsning langsomt, sikkert og trygt. Når energien rejser sig, flyder den op gennem vores 7 chakraer.  Chakraer er energi hjul/ energi centre, som er i kroppen, på det æteriske plan. Hvert chakra, påvirker forskellige kropsdele. De har forskellige farver og funktioner på vores krop og sind. Hvis en eller flere, af vores chakraer er i ubalance, vil det påvirke os negativt. Når Kundalinien rejser sig op, renser den ud i energicentrene og balancere dem. Derfor kan der under en EPH-session blive udtrykt mange følelser, da vi har lagret traumer, fortrængte følelser mm, som bliver healet. Der kan være et følelsesmæssigt efterspil, efter en session. Det kan være nødvendigt at integrere oplevelsen og være med de følelser, der er kommet op til overfladen. EPH-healing udrenser i ens mørke, men giver også en så meget lys, lækker livsenergi, guddommelig kontakt, sindsro, livsglæde mm. EPH er en meget effektiv måde at aktivere kundalinien. Ofte skal der kun få sessioner til, hvis man har meget kontrol kan der være brug for flere sessioner. Denne lidt hurtigere måde, at hæve kundalini energien kan være at foretrække, frem for mange års meditation, for at opnå det samme.

Der bliver under behandlingen trykket på chakra og meridian punkter, resten tager energien sig af. Man kan ikke få for meget eller for lidt, så man kan være helt tryg. Under transmissionen kan man opleve gråd, vrede, grineflip, glæde, minder, hjerteåbning, guddommelige oplevelser, indre fred og meget andet. Det vigtigste er det der sker bagefter. Der er mange der har erfaret at de får mere indre kontakt, selvkærlighed, glæde, energi mm. En session vil gøre en forskel, med flere sessioner vil du komme dybere og dybere ind i denne smukke proces.

Spis let samme dag og gerne dagen før en session.

Jeg afholder privat sessioner og hold. Mine med facilitatorer og jeg afholder to månedlige hold, et stort hold og et intimhold. Skriv for mere information.