Behandlinger

Jeg udbyder tre behandlings former. Du kan læse mere her og vælge det der tiltaler dig.

Bevidsthedsberøring:

BB sessionen foregår på en massagebriks. Jeg afspænder din krop med en mild, empatisk berøring, hvilket blandt andet hjælper åndedrættet til at falde helt til ro.
Vi har en samtale undervejs, om det du oplever og der er fuld tavshedspligt. Det er din private stund, til at være præcis den du er.
Jeg arbejder med åndedrættet som vejviser og iagttager kroppens svar på berøringen, hvilket bevirker at kroppen føler sig mødt og anerkendt.
Jeg støtter og formgiver og inviterer med blid, empatisk berøring dig og din krop på en sådan måde, at du kan føle dig hjemme i kroppen.
Jeg arbejder med lyttende indfølende hænder, for at kroppen falder til ro, så den kan folde sig ud.
Når man bliver mødt med nærværende hænder, bliver åndedrættet friere og man får beroliget nervesystemet. Dette afhjælper stress og frygt. Hormonerne bliver justeret, så man oplever mere balance og glæde. Under sessionen bliver ubevidste muskelspændinger afspændt, der giver en krop der er blødere og mere afslappet.
BB afbalancerer lagene i kroppen og forløser spændinger og fortrængte følelser.
BB er en blid måde at arbejde med kroppen, hvor vi tror på at kroppen ikke skal brækkes op, men at den gerne vil åbne sig i kærligt nærvær. Den ønsker at folde sig ud og blomstre.
BB er en holistisk og ressource orienteret.
En BB-session varer ca. halvanden time.

Dearmering:

Denne behandlingsform hjælper til at opløse spændinger, blokeringer/muskelpanser i kroppen, skabt af traumer, fysiske og psykiske belastninger gennem livet. Jeg bruger i min behandlinger tryk, akupressur punkter, meridianbaner, energiarbejde, kundalini, tantra mm.
Udbyttet af disse behandlinger, kan være større kropsbevidsthed, højere energi, mere livsglæde, færre muskelsmerter, mere seksuel energi, bedre selvværd, dybere indre visdom og meget andet.
Formålet med behandlingen er at kroppen bliver blød, åben, vibrerende af energi og helt afslappet.
Jeg arbejder holistisk, da jeg tror på at krop og psyke hænger sammen. Mit arbejde består i at hjælpe mine kunder, med at åbne og mærke kroppen og være nærværende i nuet. De begynder at lægge deres forsvarsværker ned og mærker og udtrykker de følelser der ligger fastlåst, som spændinger i kroppen. Jeg løsner disse spændinger, så energien kan flyde frit. Behandlingerne vil kunne heale traumerne i kroppen, så man kan opnå mere glæde og harmoni i livet.
Behandlingerne kan være rolige og blide, eller mere hårde og konfronterende, ud fra hvad man har behov for/ønsker.
En behandling varer ca. halvanden time.

Yoni dearmering:

Denne behandlingsform er til kvinder. Behandlingen starter som en dearmerings behandling, hvor jeg fjerner blokeringer i kroppen. Jeg åbner kroppen, gør den levende, fuld af energi og blød og lækker. Efter dette, laver jeg en dearmering af Yoni (Vagina). En Yoni-dearmering er meget værdifuldt og givende, for en hver kvinde. Hvis man har spændinger i Yoni, under samleje, eller i det hele taget, kan behandlingerne afhjælpe dette. Men man behøver ikke at have spændinger, for at det kan være givende. Mange kvinder er følelsesløse i Yoni, eller ikke så levende som de kunne være. Man kan føle at ens Yoni er et hul, fremfor en aktiv deltager, i den seksuelle akt.

Kvinder får spændinger, i Yoni, hvis de har sex på tidspunkter, hvor de ikke ønsker det, eller på måder der ikke nærer dem. De fleste kvinder har prøvet at få overskredet deres grænser seksuelt, eller selv overskride disse grænser. Disse overgreb sætter sig i Yoni. Der kan også sidde meget andet traume materiale i kønnet, så det er vigtigt at få Yoni dearmeret. Når man får fjernet den armering, der sidder i Yoni, vil man kunne mærke mere under elskov. Man har nu mulighed, for at få orgasmer, man ikke tidligere har kunne få, eller måske ikke kendte til.

Udover øget lyst og nydelse, vil man skabe en ny relation til sit køn, til kraftkilden, i bunden af sin krop. En anden smuk sideeffekt er at man, efter behandlingerne, oftest har et mere kærligt forhold til sin krop, kvindelighed og seksualitet.