Anbefalinger

Natalie Emanuella Liliah Kofoed

Så meget kærlighed
Yazmin har hjulpet mig utrolig meget igennem ceremonier. Det trygge og kærlige rum Yazmin formår at skabe, er altafgørende for mine rejser
Hun rummer så utrolig meget kærlighed og det kommer bestemt til udtryk under ens rejse. Hun arbejder intuitivt, hvilket jeg synes er autentisk og meget efter hvordan jeg ønsker det. Jeg har booket et helt år, hvor jeg rejser hver måned, og det fortryder jeg bestemt ikke. Det er så vildt at mærke, hvor meget jeg rykker mig og lærer for hver gang jeg er afsted. Yazmin er altid så støttende og jeg er ikke i tvivl om hun er der for en.
Man kan mærke hun afholder ceremonier, fordi hun er kaldet til det at hjælpe andre mennesker på vej i deres rejse her i livet.
Tak Yazmin, det er et fattigt ord, for alt det du gør.
Jeg kan varmt og kærligt anbefale Yazmin

Troels Borum

Yazmin har givet mig de bedste kropsbehandlinger jeg har fået og jeg har fået 100vis. Hun er som en naturkraft der kæmper for healing af krop og sjæl og i 100% nærvær tager hun dig ud af din komfort-zone mod udvikling i sind og krop. Yazmin er ikke på arbejde… hun er på en mission!!

Karina Barbara Andersen

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Yazmin. Hendes spirituelle plantemedicin ceremonier er vidunderlige. Yazmins nærvær og kontakt med den rejsende og med Spirit i rummet er fantastisk. Den nærhed og tilstedeværelse, der er i ceremonierne, både i de private og dem i små grupper, er simpelthen skøn. Yazmins store personlige erfaring med ceremonier gør at hun er rigtig godt rustet og man føler sig fuldstændig i trygge hænder. Yazmins indgangsvinkel til dette skønne spirituelle arbejde er kærlighed og det mærker man til hendes ceremonier.

Jeg må på det varmeste  også anbefale Yazmin og EPH. Til min første session var jeg nervøs for om der ville ske noget, men det skal jeg love for, at der gjorde. Yazmin formåede ikke kun at rejse mine energier, hun gjorde det nærmest til en kunstart at danse og lege med kraften i energierne i mig og i hele rummet. Det er så vildt og fantastisk. Bagefter har jeg bare haft det skønt i min krop, så Yazmin får 10 og ug og pil op

Allan Koch

Nu har jeg overgivet mig til Yazmins hænder og energier en række gange, og jeg bliver nødt til at anbefale og fortælle lidt. Hvis du tør åbne dig og gå ind i smerten sammen med Yazmins berøring og energiarbejde, så kommer du til at mærke energierne suser rundt i kroppen, samtidigt med at du får åbnet for udrensning af bekymringer og vrede. Har prøvet mange former for behandling – men denne går tæt på og jeg følte mig blottet – ikke i seksuel forstand – men alligevel intimt. Heldigvis føles det ikke ubehageligt og grænseoverskridende, for Yazmin skaber en uhyre tillidsskabende stemning og jeg føler mig i trygge hænder. Tak til Yazmin og jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger – prøv!

Nikolaj Sørensen

Jeg har været syv gange til behandling hos Yazmin, af tre timers varighed pr. gang. Her har hun gennem samtale, som hun altid indleder med, fundet ud af hvad jeg havde brug for i den pågældende situation jeg kom med. Hun lytter så indgående, at jeg helt glemmer at det er en behandler jeg taler med, så hun får mig til at tale som var vi nære venner. Og alligevel holder hun en professionel distance. Men man føler den ikke. Den er der bare… og undervejs i behandlingen… kan hun gennem sine fingre intuition mv. finde frem til hvor det gør ondt eller et sted der skal have noget massage. Hun er virkelig dygtig. Og når seancen slutter, føler man ikke at der er tidspres på at få den næste igennem, men at man kan ligge lidt og mærke igennem hvad behandlingen har gjort for en. Og det slutter altid med en lille afsluttende samtale. Så jeg føler virkelig, at jeg bliver hørt og “set” af en yderst kompetent og skøn behandler.

Joan Evald Johansenn

Yazmin skaber med det samme en meget rolig og tryg ramme for behandlingen. Uden at jeg skal sætte ord på det, har hun en utrolig god fornemmelse for min krop. Hun er opmærksom på mit åndedræt og guider mig undervejs til at trække vejret korrekt i forhold til de forskellige tryk. Jeg har en tydelig fornemmelse af, at det er min krop der bestemmer hvor meget vægt der skal ligges i de forskellige tryk. Hvilket gør at mine grænser er blevet presset, men på ingen måde overskredet i løbet af behandlingerne.
Efter behandlingen har Yazmin givet mig forklaring på, hvilke eventuelle traumer der ligger i de tryg som min krop reagerede på.
Jeg har efter behandlingerne haft en ny fundet lyst til at behandle min krop bedre. Jeg er begyndt at træne og tænke langt mere over min kost. Derudover er behandlingerne blevet et afbræk i min ellers meget travle hverdag, hvor jeg her får to intense timer til at mærke min krop og mit sind. Jeg kan på ingen måder undvære behandling hos Yazmin og giver hende min varmeste anbefaling.

Lene Sørensen

Jeg var til ceremoni hos Yazmin. Hun skabte et trygt rum for min rejse. Jeg kunne slippe helt og gå dybt ind i mine indre processer. Hun var en stor hjælp under rejsen, hvor hun gav mig omsorg, kærlighed og guidede mig igennem de svære dele af rejsen. Hun var nærværende og tillidsvækkende. Rejsen og medicin så skøn og elskede når Yazmin spillede på instrumenter. Jeg kan varmt anbefale ceremonier hos Yazmin

Jacob Lorentz Peer Hansen

Yazmin har en fantastisk evne til at være nærværende i sine behandlinger. Hun evner at veksle mellem det blide (feminine) & det stærke (maskuline) på en meget fin og præcis måde. Jeg kan kun anbefale kropsterapi hos hende.

Ditte Damsgaard

Kan varmt anbefales!
Hver gang jeg har været i dine hænder, bliver jeg forbløffet over hvilke kæmpe skridt jeg tager i dagene efter! Du er nærværende og kompetent under behandlingen. Min krop er i trygge omgivelser og det gør det nemmere at arbejde med mig selv! Hver gang jeg har været hos behandling hos dig, går jeg der fra med en følelse i kroppen, af at være tryg og elsket. Denne følelse spilder over i min hverdag. Jeg påmindes om hvor vigtig den her type behandling er, for at jeg kan komme i dyb kontakt med mig selv. Tak for vidunderlig energi og fantastisk healende hænder. Ren kærlighed.
Tusinde tak, jeg kommer fast fremover, det er helt 100.

Anna Havstein Eriksen

Yazmin formår at skabe tillid og er utrolig professionel i sit arbejde. Omsorgsfuld og nærværende, men uden at det bliver for sentimentalt. Der er den helt rigtige afstand mellem klient og behandler, og hun skaber et rum, hvor der er plads til alt. Har fra første møde følt mig tryg i hendes hænder. Og hun er ekstremt dygtig til det hun laver…

Johan haageman

Yazmin er superdygtig og nærværende i sit arbejde med dearmering. Hun tager sig tid til at være i det som opstår og er en fantastisk guide i det. Jeg gik ind til min første session med en lige portion skepsis og nysgerrighed, og gik derfra, med en ny dør åbnet for hvilken vej jeg skal ud af, for at få forløst gamle ting ophobet i mig. Yazmin forstår at skabe et trygt og kærligt rum til dette. En helt igennem super sej dame!

Thomas:

You rock. Respekt kære, tusinde tak. Jeg kan på det varmeste bringe mine dybeste anbefalinger, til Yazmins ceremonier. Yazmin løfter opgaven med kærlighed, ynde, ydmyghed og respekt. Så tydeligt at mærke, at Yazmin ved hvad hun har med at gøre.